søndag den 7. december 2008

Søndagstur

I dag viste december sig fra den absolut smukkeste side. Solen skinnede og der var ingen vind. Det skulle udnyttes til en lille tur på fjorden. Jeg var netop blevet færdig med at reparere Jane røde Anas Acuta (købt med en transportskade i venstre side) så det blev den der fik sin jomfrutur.

Jeg gik i vandet ved campingpladsen ved Husodde, hvor en del mennesker der var på søndagsgåtur kikkede undrene på den galning der stod og skiftede tøj og efterfølgende smed en kajak i vandet, nå de ved jo heller ikke hvor varm en tørdragt med "bamsekostume" under er!

Jeg satte kursen ind mod Horsens by, min plan var bare at ro ind til kajakklubbens bro og tilbage igen, jeg havde trods alt været til julefrokost både fredag- og lørdag aften, så energien var mildest talt ikke på toppen.


Vel i vej spottede jeg en anden kajakroer lige før jeg kom til sundet. Jeg satte kadancen op for at indhente ham hvilket lykkedes lige før Langelinje. Det viste sig at være en mand ca. på min alder, i en rigtig fin Goltziana Marlin, som jeg ikke havde set før. Vi fik en kajaksnak og fulgtes ad et stykke vej, indtil han vendte om for at gå hjemad. Forinden havde jeg da husket at fortælle ham om Horsensfjord kajaknet så vi ser ham forhåbentlig igen.
Jeg fortsatte ind til kajakklubbens bro hvor jeg gik i land og fik en smøg og en chokoladebar. Der var ikke meget aktivitet på havnen på trods af det fine vejr.

Hjemturen gik et smut ud til sejlrenden og derefter tilbage til Husodde.

"Den Røde" sejlede som forventet, altså helt perfekt. Nu afventer vi bare foråret så Jane kan komme ud og ro den. Det er en fantastisk smuk kajak - jeg bliver helt misundelig!










udsejlet distance 6,9 km.

3 kommentarer:

Bent. sagde ...

Hej Niels tak for ringet, det var ærgeligt; men jeg sad jo påmin hest på en 1/2 m. vand, så jeg tror sgu, jeg blev mere våd end dig, når men jeg havde en kanon tur.
Men vi skal snart på vandet sammen igen, jeg kanda ikke blive ved med at skulle til fødselsdag, det lader til at der er flere der får øje på vores kajaknet.
Jeg var lidt misundelig, kun lidt.
MVH.Bent.

Aksel Steen Christensen sagde ...

Det var da en flot kajak "den røde" MEN hvad var transport skaden..?? og kan man lave en ordenlig reperation i plast.??

Du skal da have opdateret dit kajak net...der er en i struer Struer Kajak Net ---> http://kajaknet.blogspot.com


Mvh Axel

Nichof sagde ...

Hej Bent og Axel.
Godt du havde en fin tur på IsBukken og chancen kommer igen, ihvertfald så længe at vinteren ter sig så pænt.

Axel, en AnasAcuta er en glasfiber kajak, så det er ganske nemt at reparere, det tager bare f...... lang tid at få det rigtigt pænt. Først skulle jeg vente på den rigtige gelcoat fra Valley i England og så skulle der slibes og partles og slibes og spartles ............. for til sidst at poleres og vokses, men nu er den også fin.

Jeg skal nok sætte Struer Kajak Net på siden.

Mvh.
Niels