onsdag den 1. juli 2009

Husodde Tirsdag den 30. juni

Endnu en tirsdags aften med høj sol, blikstille vand og høj temperatur. Vi skulle jo sejle tirsdagsaftensejlads og Jane ville med hvis ikke turen blev for lang. Stefan og Lene havde også meldt deres ankomst, så Stefan skulle låne min Aquanaut da Lene jo selv skulle bruge hendes Kodiak.

Da Bent og Stefan kom for at hente Aquanauten var de dog alene, Lenes skulder ville stadig ikke ro kajak på trods af at hun havde fået en blokering - synd for hende, på sådan en smuk aften!




Vi kørte ned til "vores sted" lige øst for Husodde hvor vi fik hilst på Claes fra Horsensfjord Havkajaknet. Han kone var stukket til søs i deres båd, så Claes måtte blive på land.






Vi forsøgte at finde Claes' hustru, men hun var forsvundet ud i det blå så vi satte kursen mod Brakøre for at lave et rast der. Kort før Brakøre mødte vi en anden havkajakroer i en fin Nordkapp. Det viste sig at være formanden for Snaptun Havkajakklub som vi lige fik en sludder med inden det gik videre mod Brakøre.

Jane og Stefan var allerede ankommet da Bent og jeg kom derud og snart efter var vi alle i land til cola, kiks og bananer.




Da vi skulle i bådene efter rastet, kom Jane først i og satte afsted mod Husodde, Bent skulle lige hjælpe Stefan og da han selv skulle i båden tumlede han en lille smule rundt - nå vi kom da afsted, men konen var langt foran, så hende hentede vi først tæt på Husodde.









Vel i land, fik vi en evalueringspilsner og blev enige om at det, som vanligt, havde været en hyggelig tur i godt selskab.


(Tak til Bent for fotos, mit kamera blev liggende i bilen)

Ingen kommentarer: